ønsker du udskiftning af vandhane i enten bryggerset, på badeværelset eller i køkkenet? Normalt vil man sige at det er en opgave, de fleste selv kan klare. 

Er tiden og viljen der til gengæld ikke, så er Michael fra MJH Handymand Service, din handymand på området. 

Vi kan foretage udskiftning af vandhanen i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

En dryppende vandhane medfører store udgifter 

Er vanhanen begyndt at dryppe? Så skal du overveje at skifte vandhane. Hvis du ikke er opmærksom på hvordan vandhanen agere når du lukke for vandet, kan du være uheldig at hanen i flere døgn drypper vand ud, hvilket kan blive en dyr fornøjelse. 

Det er desværre ikke et særtilfælde, og mange ender med at betale uforudsete udgifter til en tårnhøj vandregning. 

I mange tilfælde kan det blot være en lille ting, der gør at vandhanen drypper. Her kan du nemt selv klarer problemet, hvis det er fordi vandhanen er kalket til eller hvis pakningerne efterhånden er slidt helt i stykker. 

I andre tilfælde vil vandhanen alligevel blive ved med at dryppe. Her kan du desværre blive nødt til at skulle få foretaget udskiftning af vandhane. 

Få udskiftning af vandhane og undgå en tårnhøj vandregning

Hvis du fortsat oplever problemer med en utæt vandhane, efter at du har prøvet alt for at få den til at stoppe. Så er det en god ide at udskifte den gamle med en ny. 

At skifte vandhane er en simpel opgave, dog kræver det at man sætter ind i opgaven og har styr på et par ting. Det er vigtigt at udskiftningen foretages korrekt, og såfremt du ikke har tiden til at sætte dig ordentlig ind i det, råder vi dig derfor til at få en fagmand på området til at stå for din løsning. 

Vi står gerne for udskiftning af din vandhane, og rådgiver dig gerne undervejs, så du selv vil vide det til en anden gang.

Få et uforpligtende tilbud og spar penge ved at skifte vandhane

Hvis du døjer med en dryppende og utæt vandhane, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 80 17 21, via mail mjhhandy@gmail.com, eller via kontaktformularen.

Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.