Trænger erhvervs ejendommen til en omgang ejendomsservice? MJH Handymand Service, tilbyder hjælp til alt fra service af ejendommen samt fælleslokaler. Skab et godt miljø og indeklima, med løbende plejning og vedligeholdelse af ejendommen, fælleslokaler samt andre fællesarealer. 

Mange ting kan du selv stå for, men opgaver hvor tiden og viljen er knap, kan du med fordel få en professionel fagmand til at udføre netop disse opgaver. 

Få ejendomsservice til erhverv i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Kontakt os

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice dækker over en lang række opgaver, som er med til at vedligeholde ejendommen og fællesarealer. 

Servicen omfatter alt fra små til store opgaver. Det kan både være opgaver der udføres på daglig basis men også med jævne mellemrum. 

Ved at få en fagmand til at stå for din/jeres ejendomsservice, kan du uddelegere størstedelen af de opgaver, du ikke selv kan finde tid eller vilje til at foretage. 

Det vi kan foretage os er rengøring af ejendommen, fælleslokaler og andre fællesarealer. 

Når det kommer til udendørsservice, kan vi foretage forskellige opgaver fra fejning, snerydning og oprydning af fællesarealer. Ønsker du klipning af hækken eller græsslåning, tilbyder vi haveservice som en del af vores ydelser.

Hos MJH Handymand Service, sætter vi en ære i at yde professionel ejendomsservice til vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til netop din ejendom og dine behov. Vores erfarne fagfolk sørger for, at din ejendom altid fremstår pæn og velholdt, og at dine fællesarealer er rene og indbydende.

Kontakt os for ejendomsservice i Ringsted, Køge & Næstved

Såfremt du skulle være interesseret i at hører mere, om hvilke former for services vi kan tilbyde dig og din ejendom eller fællesareal, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

Ring til os på telefon 53 80 17 21, eller ved at sende en mail til mjhhandy@gmail.com. Du kan også sende en besked via vores kontaktformular.

Vi kan tilbyde dig ejendomsservice til erhverv i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.

CAPTCHA