Med opsætning af gipsvæg hos MJH Handymand Service, er du sikker på at vores altmuligmand udfører et professionelt stykke arbejde for dig.

Specielt i større rum kan det være behageligt at opdele rummene med en gips opsætning. På den måde kan du skabe et mere hjemligt miljø, hvor stuen for eksempel adskilles fra køkkenet, såfremt dette er ønsket. 

Du kan få gipsvæg opsætning i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Få en budgetvenlig løsning med opsætning af gipsvæg

Med opsætning af gipsvæg på eksisterende væg eller fra bunden af, får du ikke bare en fleksibel og enkel løsning. Denne type vægopsætning er ligeledes en praktisk løsning, grundet dens budgetvenlig udgangspunktet, da arbejdet primært udføres i gips. 

Gipsvæggene giver dig også en utrolig stabil løsning trods deres skrøbelige udseende. Dette kræver dog at opsætningen udføres korrekt. Det kan derfor være en god ide at få en fagmand som os til at stå for din løsning. 

Opnå god lydisolering med en væg af gips

Da gips er et relativt tungt materiale, vil du med opsætning og montering heraf opnå en ret god lydisolering til rummene i dit hjem. 

Hvor meget du vil få ud af lydisoleringen, afhænger af hvor mange lag gips du ønsker monteret til et træ eller stålskelet. Ligeledes er det relevant at nævne at hvis der er fuget med lydfuger samt om væggen er isoleret eller ej, vil påvirke graden af lydisoleringen.

Isoleringen i mellem stolperne vil nemlig reducere en stor del af lyden, som forsøger at gennemtrænge væggen. 

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af gipsvæg

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, på opsætning af gipsvæg på eksisterende væg eller fra bunden af, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at kontakte os via mail mjhhandy@gmail.com, eller med en besked via kontaktformularen

Vi kører ud til dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.
 

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.