Køkkenet er for mange et samlepunkt hvor nærvær og samvær, er at prioritere når der skal laves mad. 

Ikke et køkken er ens, og der er præferencer og ønsker som skal opfyldes når opsætning af køkken foretages. 

Hos MJH Handymand Service, er du sikker på at få kvalitet for pengene. Vi montere og står gerne opsætning af nyt køkken såvel som gammel. 

Med en løsning hos Michael Juul Hansen, kan vi sagtens tage en snak om, hvordan vi tilpasser din løsning til dine ønsker og behov.

Om det er opsætning af et lukket køkken, eller et samtalekøkken såsom en køkkenø, der falder i interesse, så er Michael din professionelle fagmand på området.

Vi tilbyder vores services i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Få det bedste resultat med en professionel løsning

For at opnå den optimale løsning, hvor bordplader er i vater og køkkenskabe samt skuffer er lige, kan det være en god ide at overveje at få foretaget opsætning af køkkenet af en professionel fagmand.

Opsætning af køkken, er også et hårdt arbejde der kræver tid, til at sikrer sig at det bliver foretaget korrekt.

Vi har igennem flere år stået for opsætning af køkkener, og har derfor den faglige ekspertise, der sikrer dig korrekt opsætning, sådan at dit nye køkken bliver klar til brug hurtigst muligt.

Proceduren for opsætning af køkken

Hvis ikke man har monteret et køkken før, kan opgaven virke uoverskuelig. Der vil være mange løse dele, og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvor man skal starte, samt hvilke udfordringer man vil støde på.

Med erfaringen hos MJH Handymand Service, har vi den klare procedure for, hvilken rækkefølge køkkenet skal samles i. Vi ved derfor, at når proceduren udføres, at du får et perfekt resultat, som udover at være effektivt, også matcher dine ønsker og behov. 

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af nyt køkken

Ønsker du et nyt køkken såsom en køkkenø eller mere lukket? Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig der ønsker opsætning af en professionel fagmand. 

Kontakt os på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at kontakte os via mail mjhhandy@gmail.com, eller med en besked via kontaktformularen.

Vi servicere dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.