De fleste boligejere har en hæk rundt om grunden og er du en af dem, som ønsker at en professionel skal klare hækklipningen, så kan MJH Handymand Service klare opgaven. Kun det bedste er godt nok for vores kunder. 

Vi brænder for vores fag og har mange års erfaring inden for hækklipning og mange andre opgaver som handymand. Vi leverer alle vores opgaver med god samvittighed og altid til en fair pris. 

Professionel hækklipning af forskellige sorter

Alt efter hvilken sort din hæk er, så er der forskel på hvornår den skal klippes og hvor ofte den skal klippes. Vi giver gerne råd og vejledning til, hvornår på året det er mest hensigtsmæssigt at klippe den. 

Det er samtidig vigtigt for os, at du får det resultat du ønsker og derfor indgår vi også i tæt relation med alle vores kunder, så vi bedst muligt ved, hvad deres ønsker og behov er. På den måde kan du også føle dig tryg når vi arbejder hos dig. 

Hækklipning i Ringsted, Køge og Næstved

Når det er sæson for det får vi klippet mange meter hæk og hækklipningen er også en af de opgaver vi gerne udfører hos dig. Vi har primært kunder i Ringsted, Køge, Næstved og omegn.

Når vi er hos dig, så hjælper vi også gerne med andre opgaver, som du selv vil slippe for. Det kan eksempelvis være græsslåning og andre ting i haven. Det meste kan lade sig gøre og vi hjælper også gerne med opgaver i hjemmet og bilen. 

Hør mere om vores priser på hækklipning

Vil du gerne vide hvornår vi kan komme forbi og klippe din hæk eller ønsker du at høre mere om vores priser på hækklipning, så er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 80 17 21. Du kan også sende din besked i en mail til mjhhandy@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.