Er det tid til et dækskifte, så kan MJH Handymand Service hjælpe dig. Når vejret begynder at skifte i foråret og efteråret, er det tid til at skifte fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt og her kan vi selvfølgelig være behjælpelig.

Du sørger selv for at have de hjul, der skal skiftes til og så har vi udstyret til at klare dækskiftet for dig. Vi hjælper dig også, hvis dine nuværende dæk er slidte og du skal have skiftet til et sæt nye dæk.

Stor erfaring med dækskifte

Du kan trygt overlade skift af dine dæk til os, da vi har mange års erfaring og har prøvet at skifte dæk på flere forskellige bilmærker og biltyper. Vi er derfor ret sikre på at vi også kan klare dækskiftet på din bil.

Vi tilbyder også at hjælpe med andre småopgaver på din bil. Kontakt os gerne, hvis du har en opgave, du er i tvivl om vi kan hjælpe med.

Dækskifte nær Ringsted, Køge og Næstved

Med vores base i Ringsted hjælper vi kunder i nærområdet og nær Køge og Næstved. Vi har allerede mange tilfredse kunder og derfor kommer vi også gerne forbi dig. For os er det ligegyldigt om bilen står hjemme hos dig eller måske på din arbejdsplads.

Det er vigtigt for os at have en god dialog med vores kunder, da dette er med til at sikre at vi leverer det resultat som kunden ønsker. Vi yder en god service hver gang og går altid professionelt til opgaven.

Kontakt os for pris på dækskifte

Har du brug for dækskifte eller ønsker du at høre mere om vores arbejde som handymand til bilen, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 80 17 21 eller ved at sende en mail til mjhhandy@gmail.com. Du har også mulighed for at sende din besked til os via kontaktformularen.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.