Vil du gerne have mere tid til andre opgaver, så lad MJH Handymand Service stå for græsslåningen hos dig. Vi sørger for at din plæne er velholdt og du bestemmer selv hvor ofte vi skal komme og klippe din græsplæne. 

For os er det ligegyldigt om det er en lille eller en stor plæne vi skal slå. Vi ønsker at have en god dialog med alle vores kunder, så de hver især opnår det resultat som tilfredsstiller dem. Kun det bedste er godt nok for vores kunder. 

Græsslåning i Ringsted, Køge og Næstved

Vi tager os gerne af græsslåningen hos både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har allerede flere tilfredse kunder nær Ringsted, Køge og Næstved, hvor vi også er klar til at hjælpe dig. 

Vi tilbyder også vores hjælp til andre opgaver i haven og på det grønne område. Det betyder at hvis du vil have en professionel til at stå for eksempelvis hækklipningen eller måske småopgaver som opsætning af hegn eller flagstang, så står vi også klar til at hjælpe dig. 

Effektiv og professionel græsslåning

Hvis lysten, tiden eller overskuddet ikke er der til at få ordnet havearbejdet, så klarer MJH Handymand Service det både effektivt og professionelt til en fair pris. Vi har mange års erfaring og kan klare de fleste opgaver. 

Vi sørger altid for flotte resultater og derfor kan du altid vælge os som din foretrukne handymand. Vi leverer alle vores opgaver med god samvittighed. 

Kontakt os for en pris på græsslåning

Ønsker du en uforpligtende snak om mulighederne for græsslåning hos dig eller ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med havearbejde, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

Vi kan kontaktes på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at sende din besked via vores kontaktformular eller ved at sende en mail til mjhhandy@gmail.com.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.