Er det første gang du skal have foretaget opsætning af hegn, eller ønsker du at erstatte det gamle med et nyt?

Om det er opsætning af trådhegn, havehegn, komposithegn og eller opsætning af stolper til hegn, skal du forvente at det kan være svære end som så. 

Hos MJH Handymand Service finder du din professionelle fagmand, som med glæde vil udføre arbejdet for dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland. 

Hvordan foretages opsætning af hegn?

Ved de fleste hegn, kræves der først og fremmest opsætning af stolper, som kommer til at skulle bære hegnet. Herefter vil de enkelte hegnsfag blive monteret mellem pælene. 

Materialet har meget at sige i forhold til kvaliteten af pælene. Specielt med opsætning af plankeværk, er den bedste og mest holdbare løsning, at pælene udover at være lavet af godt træ ligeledes er tørt. 

Inden de placeres i jorden, kan vi ligeledes tilbyde at male pælene med træbeskyttelse, sådan at skidt og snavs får svære ved at trænge ind i træet, og undgår et trist udseende af dit plankeværk. 

For at gøre opsætning af hegnet så solidt som muligt, skal pælene sættes godt i jorden. Uanset hvilken højde der ønskes af hegnet, vil vi for at sikre os at de står frostfrit, grave dem ca. 90 cm ned i jorden, såfremt dette er muligt. Det er med til at give dig en løsning af høj kvalitet, der holder mange år frem. 

Hvis du for eksempel har hund og ønsker et hundehegn til haven, kan vi ligeledes stå for opsætningen hertil.

Med et hundehegn kræves der en bestemt viden, om hvilken type af hegn samt hvor højt det skal være, for at hunden ikke springer over eller finder en vej igennem hegnet. 

Hvis du skulle være i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, om hvordan vi skal håndtere opsætning af dit hundehegn til haven.

Kontakt og få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn til haven

Hvis du ikke selv har tiden eller viljen til at stå for opsætning af plankeværk eller hegn til haven, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 53 80 17 21, via mail mjhhandy@gmail.com eller via kontaktformularen.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.