Vil du gerne lade professionelle stå for rensningen af tæpper, så er du kommet til det rette sted. MJH Handymand Service står klar til at hjælpe dig med forskellige opgaver i hjemmet. Vi sørger også gerne for en rensning af dine tæpper med professionelt udstyr. 

Det er vigtigt for os at få en god dialog med vores kunder, så vi opnår det bedste resultat og så kunden bliver tilfreds med det vi leverer - uanset om det er rensning af tæpper eller malerarbejde. Kun det bedste er godt nok for vores kunder, og derfor kan du trygt vælge os som dine foretrukne handymand. 

Hvorfor vælge rensning af tæpper?

Rensning af tæpper er afgørende for at bevare deres skønhed og forlænge levetiden. Tæpper tiltrækker støv, snavs og pletter over tid, hvilket kan forringe deres udseende og sundhedsmæssige forhold. Der er flere metoder til effektivt at rense tæpper, og det er vigtigt at vælge den rigtige metode baseret på tæppets materiale og graden af forurening.

En af de mest almindelige metoder til tæpperensning er støvsugning. Regelmæssig støvsugning fjerner overfladestøv og løse partikler, hvilket hjælper med at forhindre slid og bevarer tæppets friskhed. Ved brug af en støvsuger med en børste eller roterende børste kan du også løsne og fjerne dybere liggende snavs.

For mere grundig rensning kan damprensning være en effektiv metode. Damprensning involverer brug af varmt vand og damp, der trænger dybt ind i tæppet for at løsne og fjerne indlejret snavs og pletter. Denne metode er særligt nyttig til at eliminere bakterier og allergener og er velegnet til de fleste tæppetyper.

Rensning af ægte tæpper

Hvis du har et ægte tæppe også kendt som et orientalsk tæppe, så har vi udstyret til at rense denne type af tæpper. Kendetegnet ved tæpperne er at det er håndlavet og derfor skal rensningen være lidt mere skånsom.

Vi har god erfaring med rensning af ægte tæpper og med en grundig rens af tæppet er det muligt at forlænge levetiden på tæppet. Vi ved at denne type tæpper tit går i arv og derfor behandler vi selvfølgelig også tæppet med respekt. 

Rensning af væg til væg tæpper

Har du et væg til væg tæppe med genstridige og indgroede pletter, så hjælper vi dig også gerne. Alle tæpper har brug for en kærlig hånd en gang imellem og derfor tilbyder vi også at komme forbi dig.

Uanset om det spildt mad eller måske børnenes tuschstreger, så hjælper vi dig gerne med en grundig rens af dine tæpper. Et væg til væg tæppe kan syne som et stort arbejde, men vi klarer gerne den opgave, så du bagefter har et pænt og rent tæppe.

Kontakt os for rensning af tæpper i Ringsted, Køge og Næstved

Vi har allerede sørget for rensning af tæpper hos flere kunder nær Ringsted, Køge og Næstved og derfor står vi også gerne klar til at hjælpe dig, så dit tæppe får nyt liv. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til mjhhandy@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.