Du kan trygt lade MJH Handymand Service stå for rensning af møbler i stof, hvis du mener at dine møbler trænger til nyt liv. Vi tilbyder hjælp til flere forskellige opgaver i hjemmet og kan eksempelvis også hjælpe med opgaver som malerarbejde og rensning af tæpper.

Det er vigtigt for os at møde vores kunder i øjenhøjde og at vi har en god dialog med vores kunder. På den måde opnår vi det bedste resultat for kunden. Vi mener nemlig at kun det bedste er godt nok for vores kunder.

Professionel rensning af møbler

Vi sørger for rensning af dine møbler med professionelt udstyr, så dine møbler både bliver pæne at se på og de bliver fri for bakterier. Rensningen foregår nemlig i dybden, så der både bliver fjernet pletter, men også det skidt og de bakterier man ikke kan se på møblerne.

Vi hjælper primært kunder i Ringsted, Køge og Næstved, hvor vi tilbyder at komme forbi dem og rense deres møbler, så de slipper for at skulle transportere møblerne et andet sted hen. Det mener vi nemlig er god service for vores kunder.

Rensning af gamle møbler

Hvis du har nogle meget gamle møbler, som du måske har arvet og derfor gerne vil beholde, så kommer vi gerne forbi dig og giver dem en dybdegående rens. Vi ved at alle møbler er forskellige og derfor tilpasser vi også vores ydelse til det møbel som vi står over for.

For os er det ligegyldigt, om det er et eller flere møbler vi skal rengøre. Vi tager både imod små og store opgaver og sørger for at levere et godt resultat til alle vores kunder.

Kontakt os for rensning af dine møbler

Skal vi friske dine møbler med en grundig rens eller ønsker du at vide mere om vores arbejde med rensning af møbler, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 53 80 17 21 eller du kan skrive en mail til os på mjhhandy@gmail.com. Du har også mulighed for at sende din besked ved at udfylde vores kontaktformular.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.