Er det tid til at få foretaget rens af bilen? Hos MJH Handymand Service, kan vi stå for rengøring af bilen både udvendig såvel som indvendig. 

Har du for eksempel en ryger bil, du ønsker at få omdannet til en ikke ryger bil, så kan vi også klare dette for dig. 

Du er velkommen til at svinge forbi, men det kan også lade sig gøre at jeg kører ud og renser bilen hos dig i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.

Vi udfører professionel rens af bil med det helt rigtige udstyr

Vi bestræber os på at udvise professionalisme samt yde god kundeservice. Det er derfor muligt at kontakte os for en uforpligtende dialog omkring hvordan vi skal tilpasse din rens af bilen. 

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

Hvis der ikke er noget af ovenstående, der falder i din interesse, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi vil med glæde lytte til dine behov, og kan gennem en uforpligtende dialog, finde ud af opgavens omfang, samt rådgive dig til den bedste løsning.

Det er for eksempel vigtigt at bremser fungere optimalt. Ligeledes er det vigtigt at få foretaget skift af dæk, hvis uheldet er ude eller når vi skifter fra sommertid til vintertid og omvendt. 

Her kan vi være dig behjælpelig, og du kan sagtens lave en samlet løsning, hvor en rens af bil i form af måtter og tæpper, kan være med til at give dig overskud i hverdagen. Det betyder at du ikke skal bruge tiden på at rengøre diverse sommer/vinter måtter, når disse skal skiftes.

Få rensning af bilen med et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os på at yde dig en god service. Du er derfor velkommen til at kontakte os på enten telefon 53 80 17 21, på mail mjhhandy@gmail.com eller via kontaktformularen, så står vi klar med et uforpligtende tilbud på rens af bilen. 

Vi servicere dig gerne i området Ringsted, Køge, Næstved og resten af Vestsjælland.
 

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.