Skal der pustes nyt liv i bilen med en grundig rengøring af bilen indvendig, så står MJH Handymand Service klar til at hjælpe dig. Når bilen bliver flittigt brugt, kan der opbygge sig meget snavs, som kræver professionelt udstyr at få fjernet.

Vi har mange års erfaring som handymand og det er vigtigt for os at indgå i tæt relation med vores kunder. Vi lytter til vores kunders ønsker, så vi kan give dem den bedste service og et resultat som de bliver tilfredse med.

Rengøring af måtter og sædder med professionelt udstyr

Hos MJH Handymand Service har vi det professionelle udstyr, som kræves for at gennemføre en grundig rengøring af bilen indvendig. Hvis du eksempelvis har en ryger bil, som er blevet misfarvet af os fra cigaretter, så kan vi gøre den så rent som en ikke-ryger bil.

Som alt mulig mand kan vi også være behjælpelig med dækskifte på bilen. Vi kan både gøre det hjemme hos dig omkring Ringsted, Køge og Næstved eller vi kan komme forbi dig på jobbet, mens du ikke bruger din bil.

Rengøring af bil indvendig

Under en indvendig rens af din bil bruger vi vores professionelle udstyr til at give både sæder og måtter i bilen en grundig rengøring. På den måde kan vi fjerne de fleste pletter på sæderne og det meste skidt og snavs bliver fjernet fra bilen.

Har du en opgave med bilen, som du er i tvivl om vi klare, så kan det måske lade sig gøre. Uanset hvilken opgave vi står overfor, så sørger vi for gode resultater. Vi leverer alle vores opgaver professionelt og til fornuftige priser.

Kontakt os for rengøring af din bil

Skal vi rense din bil eller ønsker du at vide mere om hvordan vi kan være behjælpelig med rengøring af bil indvendig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til mjhhandy@gmail.com eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.