Leder du efter professionel malerarbejde hjemme hos dig, så er det MJH Handymand Service du skal have fat i. Vi står klar til at hjælpe med både små og store maleropgaver.

Vi står klar til at hjælpe dig med de opgaver i hjemmet, som du gerne vil have en professionel til at hjælpe med. Vi hjælper også gerne med alt fra rensning af tæpper og møbler til opsætning af gipsvægge. 

Professionelt malerarbejde

Hos MJH Handymand Service har vi stor erfaring med malerarbejde på både vægge, lofter samt dør- og vindueskarme. Vi har udstyret til at kunne løse mange forskellige maleropgaver og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har altid fokus på at indgå i tæt relation med vores kunder. På den måde forstår vi kundens ønsker bedre og dermed kan vi levere et bedre resultat. Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde og går professionelt til alle vores opgaver.

Malerarbejde i Ringsted, Køge og Næstved

Du kan trygt vælge os som din maler til udførelse, af din næste maling. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Ringsted, Køge og Næstved og vi kommer også gerne forbi og hjælper dig med din maleropgave.

Går du med en idé til malerarbejde, som du er i tvivl om vi kan løse, så kan vi sikkert godt. Vi sørger også for eksempelvis at spartle vægge, hvis det er nødvendigt, inden vi går i gang med malerarbejdet.

Få en pris på malerarbejde

Ønsker du at få en pris på det malerarbejde du vil have os til at klare, eller ønsker du at vide mere om hvilke opgaver vi som maler, kan klare for dig og dit hus, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 53 80 17 21. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til mjhhandy@gmail.com.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.